Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta in i mig så att jag kan se dig

Titta in i mina pupiller
Undvik inte blicken från mig
Jag vill veta allt om dig
Titta in mot mig
Så att jag kan titta in i dig
Ge mig ett av dina djupa andetag och titta hit
Våra pupiller har möts
Jag ser in i dig
Och jag ser så mycket
I dina ögon försvinner dina tunga murar
Du blir som en spegel
Som en öppen bok
All din energi berättar allt om dig
Fortsätt att titta in i mig
För då får jag veta allt om dig
Nu när våra ögon är öppna mot varandra
Ser jag en genomskinlig vibrerande tråd som knyter oss
Nu vet jag vem du är
Äntligen




Fri vers av Bervelius
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-25 11:57



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Kände mig hemma i den här dikten...
Enkel och bra....Gillar den sån är jag....
2015-09-28

  kjell-åke bearfoot VIP
Kände mig hemma i den här dikten...
Enkel och bra....Gillar den sån är jag....
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bervelius