Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att vara runt, öppna din pin

Jag kommer att vara runt, öppna din pin
att ber dig, är godartade
vin vin vin
Afrodita du förföljer
den förföriska Eros
druckit mitt hår
pung och avlopp
Jag kommer att kasta en oändlig avlopp
avlopp som kommer att bränna
avloppsvatten att vara svavel
och färga mina färg sandaler
Föraktar stormen, och livar upp eld
Om du ska säga vad du vill ...
Du kommer också att höra vad du inte
Pengar är mannen; ingen dålig
resulterar värdefulla och uppskattade ....
och rattfylleri är kärlek ...
När jag rör mitt skägg
vingar vatten, det är guld reflektioner
Det är fantastiskt avgrunden
Hades och bittra vägen
... Destillera stor herrgård
med mässing dricka det går ner, inte tillbaka
och komma till festen utan överdrifter Bacchus
Gammal! onda världen tror att en ny paus
bron som anslöt sig till floden av stolthet,
inte återfödas i vilken dag som helst
därför landet av naturen
vilken typ av värdelösa liv eller Breath of Heaven
eller senare återfödas , inte pånyttfödd när vi inte längre
inte återfödas kanske flera, men aldrig återfödas
saker i det förflutna, förlusten så ont
  muserna och dygder, det slag som poesi i händerna,
och inom vin falska buketter vid bordet,
och knä och älskar död,
kärlek rotklumpen bara den ädla känslor,
Om livet är att ha parfym,
född mina verser som tårar av ett balsam,
och inte inifrån trädet men inuti skalet
O ... frihet, frihet
detta belopp kom att ge mig all lycka,
sjunga för att sjunga, lyra dikter mellan döva


Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers (Prosapoesi) av megaThor
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-26 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor