Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever på minnet

Färgerna regnar ned
Bildar guldstig där jag går

Sommaren har dragit sig tillbaka
Och dess äventyr blivit minnen

Jag bär med mig de sista varma strålarna
Som proviant genom mörkret

I frusna tider håller de mig varma
Tills våren reser sig igen.




Fri vers av GG
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-26 15:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så fint skrivet om vår kära fina höst
/ kram
2015-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för
"Jag bär med mig de sista varma strålarna
Som proviant genom mörkret"
Mäktig formulering.
2015-10-04

    Monica Kvist VIP
Jättefint! Nu börjar du hitta din stil.
Du är så duktig att uttrycka dig.
2015-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
..."som proviant genom mörkret"...ja, låt oss bära med oss våra varma minnen...en mycket vacker dikt...
2015-09-26

  Erik Gefvert
Du är så oerhört duktig.
Stående ovationer
2015-09-26

    ej medlem längre
Sommarens sista minnen, de vackra dagar vi förhoppningsvis har några kvar av. Sen återstår mörkrets tider...
Fint diktat!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

GG