Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH ALLVAR SOVER EN STUND

 

Ser dig

skratta och le

 

med ögon blå

rynkor i ögonvrå

 

hör ditt hjärta

sjunga kärlekssång

 

och min värld

blir vacker igen

 

när orden springer

nakna mellan oss

 

flamsar

och tramsar

 

och allvar

sover en stund




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 818 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-27 17:20



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oerhört fint!
Bus och kärleksrus.
Applåder!
2018-04-17

    ej medlem längre
Fina rader med mycket känsla..
2015-09-28

    Dan Myrbeck
Citerar ordspråket på Daniel_78:s sida:

ord är till för att lekas med
2015-09-28

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-09-28

  bittemi VIP
Vilken härlig text!
2015-09-28

  ULJO
Underbar text
2015-09-28

  Rise Little One
De små lyckliga stunderna i livet!
2015-09-27

  M.Eta
Många gemytliga småstunder kan bli till den största lyckan! Fint!
2015-09-27

  Marianne Räf
Å, en så söt och fin sång
för Kärlek & Vänskap !
"och allvar/ sover en stund".
2015-09-27

  Onomatoprofet VIP
Fint!
2015-09-27

    ej medlem längre
Lycka och glädje bor i de små små stunderna.
2015-09-27

  Blomma-Stjärna VIP
ett skrattande sorglöst ögonblick - så värt att minnas!
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP