Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

När tiden var inne
klädde hon sig i vitt
och klättrade upp på bergets topp.

Där öppnade hon sin hårknut
och lät alla dolda drömmar
ringla ner över axlarna
som svarta ormar.

En efter en
föll de till marken,
förvandlades till aska
och skingrades för vinden.




Fri vers (Fri form) av Ailap VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-26 17:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fångas av dina ordval
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ailap VIP