Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnklon

Sitter och väntar på effekt
Ska jag kunna tänka?
Ska magen börja hänga?
Ska blodet sluta rinna?




Fri vers av Undrar
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-05 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar