Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26SEPTEMBER2015 - ett hem i grönt

 

gulprickig matta

vävd av fuktig mossa

ljuv skogsinredning

 




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-27 07:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön haiku...
2015-10-02

  Annie b'larsson VIP
Naturen som ett vardagsrum utomhus. Väldigt fint!
2015-09-30

  bittemi VIP
Härlig haiku!
2015-09-27

    ej medlem längre
Bra haiku Sanna!!!
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP