Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hermes och gullris


Hermes och gullris

Hermes och gullris

" Rånade ...
blöjan Pangero
Hermes och gullris
Till dig kontakta ...
mycket nöjd och
jag uppmuntrar ungdomlig

Till dig kontakta ...
flygningen av fåglar
och sakrala sorterar
Candy förhoppningar
eller en stenaltare
Himero hemsökt effekt
och råd sammanträder som en gammal ...
Remsor av vackra ansikte förtal
och hatar oförskämda
Jag dela min nektar och ambrosia
bland de rättfärdiga
kommer att vara sant
en god man
balanserad hand
fötter och ande
Smidda utan defekter
är en mödosam åtagande
På grund av olympiska vakter
Detta var en dag , tantal
Inte trött på att spendera för mycket
om du vill njuta av gott rykte
Apollo är den gyllene pistolen
Även släppa palats Alyattes
Att vara dödlig
Rymmer två yttranden ...

att i morgon kommer du att se solljuset
och femtio år
Du kommer att ha ett liv av djup rikedom
Så glad era goda gärningar
Eftersom detta är ...
den mest utmärkta av girighet "

Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers (Prosapoesi) av megaThor
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-27 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor