Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem ska ge tillbaka vår rätt att va gamla fula ledsna vanliga kanske lite tråkiga?


Knullkompis

Ha kontroll
inte tycka det spelar någon roll.

Känna hur själen packar ihop i en storlek mindre
för att få känna kuken i fittan
kukkött i fittkött.

Gillar hårda tag säger hon.
Unnar oss det i väntan på den stora kärleken.

Han är min Knullkompis säger hon K-K säger hon
vov-vov låter som en hund tycker jag.

I väntan på den stora kärleken är han bättre än inget säger hon
toppen tänker jag som att vilja åka jorden runt och hamna i Säffle.

Kroppens måste ha sitt säger hon!
När kroppen fått sitt finns en större hunger som gör så ont tänker jag.

Det är bara ett Daitingligg säger hon
Daitingspigg daitinligg låter som en ny fiskart med stora döda ögon känner jag.


Men på botten av iskylans svarta gör du vad som helst för en hand på ditt kön
en mun i ditt öra
nästan
nästan skönt med ensamma osexiga kvinnogråten
att han inte fick den
att han åkte hem till sin fru.

Du blev praktisk inrättning med tider och kondomer
utbytbarhet och avstängda telefoner.

Blev jättetrevlig och smidig och len
urgullig smart och ren.

Konstigt bara
att det är hon som oftast verkar lida
av sin praktiskt lagda slida.

Jag förstår inte
hur du nöjer dig
böjer dig
du kallar mig moralisten och en trist en!












Fri vers (Fri form) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 1322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-28 11:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som tusan Här är det så rått i vårat annars så blyga och försiktiga Land I England och i USA heter det ju Friends with benefits! :)
2015-09-29

  Respons VIP
Jag läser den flera gånger och den blir bättre för varje gång. Utan att döma sätter du ändå ord på hur fattigt och ödsligt det kan kännas när sex blir mer av tidsfördriv än kärlek.
2015-09-28

  i af apa
alltså,
knullkompis
Är en hund...

voff på alla...!
2015-09-28

  Anya VIP
hahaha Åhh vad jag älskar när det inte blir så satans PK. Här får du mig att snurra extra på stolen av förvåning!
2015-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra du skriver om denna idiotiska fluga, knullkompis! Aldrig att man ska slösa med sig själv, för sakens skull.
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP