Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt när jag minst anar dyker du upp till ytan

Inom mitt hjärtas djup lever du kvar
alltid bevarad som finaste vackra minne
alla år vi fick tillsammans går inte att glömma
det var en fantastisk tid med både glädje & sorg
precis som livet består av, alla nyanser
vi två fick ju vara med om en kärlekshistoria
som ännu sitter som fastklistrad i hjärtat
du kom som en kraftfull vind & svepte
med mig in i din stora varma famn
oemotståndlig, jag ville bara stanna kvar
det fanns ingen återvändo, det fanns bara du
kraften var så enorm att vi både upplevde
att vi kunde gå igenom vatten & eld
klättra de högsta bergen & helt orädda
slänga oss ut från djupaste stup
kärlekens lasso hade fångat in oss
vi var fast & såg bara en väg ut
leva tillsammans sätta en ring på
varandras händer & njuta varandra
som vi njöt i lustarnas ljuva dans
så småningom dök två små fram
det bästa som hänt oss två
vi blev en blomstrande familj
idag finns du inte länge med oss
ett år har vandrat sen du lämnade
men kärleken till dig lever ännu
kan aldrig glömma din varma famn
kan aldrig glömma dig
min stora kärlek!












mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-01 13:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så starkt och vackert, med en djup bottenklang en resonansbotten av saknad och förlust, vänder du till att minnas i tacksamhet och glädje! Beundransvärt!
2022-10-20

  Bibbi VIP
Wow!

2022-10-01

  Koloristen
Underbart! Mäktig hyllning!
2022-10-01

  Monika A Mirsch VIP
Den bästa lovsången
jag fått uppleva -
Tack!
2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP