Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trump får inte följa med


Promenerar i kylan in i värmen II




Dom gråtande stegen uppför spiraltrappan. Våning för våning ända upp tills vi når taket. Där väntar en lucka. Lyfter luckan, där väntar ett skepp. Den snabbar sej upp i skyn. Upp upp upp, så långt bort härifrån man kan komma. Skriver för att aldrig mer komma åter. Tistlar i mitt hår. vilsna smaragder utan värde, ett sorglöst barn i hennes famn, en värld utan framtid. i rymden är det höst, Vi flyter mot en stjärna längre bort. Lutar mitt huvud mot fönsterglaset, Ser en kontinent jag drömt, försvinna allt längre bort.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-29 11:20



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Hissnande färd...bort från Trump till något bättre!
2017-01-30

    ej medlem längre
Underbart. Det är allt jag kommer på att säga och det är inget dåligt betyg!
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg