Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon förstod

Hon förstod allt som fanns att förstå.
ändå visste hon ingenting.
trots att hon var hemlös
sa hon att allt var hennes hem

mellan raderna i dagens tidning
läste hon dikter om kärlek

kärlek som var farligare
än ett vulkanutbrott
det både skrämde och lugnade henne

Snart, tänkte hon, snart börjar det riktiga livet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-30 20:34



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Mellan hopp och förtvivlan...den tanken poppade upp vid läsningen.
2015-10-06

  Nanna X
Lugnande vulkanutbrott, finns dom ;-) ?
2015-10-01

    ej medlem längre
Fint!! *
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP