Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till George

Du övertygade mig, att jag inte var värd att kämpa för.

Men jag hoppas att din mamma är stolt

och att dina vänners åsikt var värt att lämna mig för.



Trots att du sa att du älskade mig.

Trots att du visste hur sårbar jag är,

så sitter jag här.

Det har nästan gått ett år

jag är fortfarande för ung




Jag var säker på att jag alltid skulle vara ensam.

Du kan inte få mig att tänka om,

för att sedan bevisa att jag hade rätt.

Nu är jag på samma ställe som jag var innan,

men värre, för du fick mig att tro att det inte behövde vara så.

Du kallade mig vacker,

men du ljög ju om allt.

Och helvete vad det gör ont att acceptera.





Fri vers (Prosapoesi) av April Benedict
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-28 22:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
vackra tjej, vackra vackra tjej. Du är vacker, gudinna, insidan som ut.
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict