Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklängesmannen

Det var en gång en man som gick alldeles baklänges.
Så baklänges som en man bara kan gå.
Och han var baklänges på alla riktiga vis.

Hans ansikte var suttet i nacken
och han bar bröstet på ryggen
och såväl händer som fötter
var alldeles bakvända på honom,
så att han liknade alla framlängesmänniskor i stuket.
Men var baklänges på alla riktiga vis som finns.

Och han följde på framlängesmänniskornas väg
och på deras stig,
gick i deras spår och i deras steg,
men syntes sig på alla riktiga vis lika baklänges för det.




Fri vers av Ravn Hansen
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-28 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ravn Hansen
Ravn Hansen