Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev fem minuter inte ändra inte ändra


målartankar

hur ska jag kunna göra om mig till ytor? jag som faller igenom oändliga djup?
börjar dagen i brevlådan faller genast i tidningens första rad . faller även i den döda almen och tänker på duvorna som måste flytta. faller och är inte yta.
meningskapar mig utan ricochet.

jag kan skaffa en större pensel.
kanske ska sluta måla nu och bygga gropar hål tunnlar befolka dem
utan baktanke.
fylla dem med det jag tog bort och vara nöjd äntligen.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-29 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört
2015-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankemosaik målar bilder med bred pensel. Fyller håligheter med innehåll.
2015-09-29

  Anya VIP
Jaa det där med att bygga tunnlar låter intressant. Man vet aldrig vart man hamnar...och kanske nå den där tillfredställelsen av att bara vara.
2015-09-29

  i af apa
målande
tankar...

fall framåt bakåt
sidan, alltså i rummet
utan rummet på duken
i duken bakom... målar
man inte alltid även där det
inte syns, när man målar...

som Respons sa;
som en mosaik.
2015-09-29

  Respons VIP
Som en mosaik av tankar kring att måla ytor, falla i olika tankeflöden som står i vägen för skapandet. Kräver en insats från en läsare som har stora behov av att förstå
2015-09-29

    glas-svalan VIP
Bra skrivet! Man faller och kommer tillbaka starkare. Håll ut!
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP