Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KARMA


Reinkarnasi adalah

ÅTERFÖDELSE


.

hon sade :,,,(jag lyssnade) Jag har rört vid den stormen
som stannat av och blivit till en svag bris


jag har sett den förlossningen och jag har sett det livet till sin ände
jag försöker nu att greppa tag i det
som sker där emellan




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-29 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg