Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsleda

 

Ser osalig ande
småleende
I varje gathörn
efter varje krön

Önskar värme
från en äkta vän
Men hittar inget
tappar stinget

Allt sökande
den eviga röken
Efter usla själars vädjande
tröttar ut min livsglädje

Får mig att se rött
blir ofantligt trött
Känner livslusten
fångas av vindpusten

Förgiftad hjärna
säger gärna
Ja tack
till dödens fack




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 775 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-30 04:40



Bookmark and Share


  Minona
Jag älskar din dikt
2016-04-03

  mike irow
berörande.....fakt,,,o välformulerad...
2016-03-13

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-09-30

    ej medlem längre
Det är inte underligt om man tappar modet av allt tungt och svårt, och all ondska som trycker ner sinnet.
Så berörande sorgset...
Kram
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP