Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om eftertänksamhet och reflektion i en annars full spackat liv.


Livets sjön

Jag sitter vid livets sjön och medans höstens armar stillsamt håller i allt runt omkring mig, ser jag min spegel bild på vattnets yta.

Timmarna går medans jag sitter här och beakta solens långsamma steg ovanför sjön och skog. Jag ser hur sjön, höst, skog och sol vandra tillsammans längs livets tidsaxel och sjunger tysta hemligheter till mig.

Även jag är mitt upp i livets höst och se hur jag förbereda mig för min vinter tid; Mina steg är mer långsamt nu för tiden och jag spendera allt mer tid i eftertänksamhet och reflektion.

Mina närmaste runt omkring mig undra om jag mår bra.

De förstår inte riktigt den förvandlingsprocess som jag nu är mitt upp i.... Min puppas grund element har, sedan tidigare, redan skapats och nu smälter de känslor och minnen tillsammans för att inom kort vara någonting nytt.

Jag är sorgsen över det som kanske kommer att falla bort, men jag är desto mer besluten att ta dessa steg för att jag vill inte vara det person som jag har varit.

En ny tid är inne och vintern kommer med sin nya täcke och jag välkomnar sin vita härlighet.

Vänner - Se mig vandra mot någonting nytt.




Fri vers (Fri form) av Deep Blue VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-30 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep Blue
Deep Blue VIP