Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka 30.9.2015

 

 

solsemester

slängt reskassan i träden

lövslantar lyser

 

bakom molnen gömmer sig

bortresta sommarsolen

 

 

2015-09-30  19:17




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-30 18:18



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Guldet gör sig också finfint på närmare håll...! hängandes från träden. Då orkar man ta semester från solen...?
2015-10-02

  soligajag_1 VIP
Njut utav sol och värme!!
Så skönt !!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP