Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blå texten





De blå ögonen
är som de blå tågen lika blå som hela havet

Hela himlen



*



Aldrig har dagen varit så blå.
De blå bilarna på gatan står tätt ihop


de hör samman. likadant
är det i bostadsområdet


där var fönster med sin egen blå nyans
på gardinerna
skapar en egen himmelsk duk.


När den blåser vajar den som en fana i vinden.
Huset kan inte värja sej.



Texten blue jag skrev för många blå nätter sen har ingenting
med dessa rader att göra



(C) De Underjordiska 2015




Prosa av Lars Gullberg
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-01 09:10



Bookmark and Share


  i af apa
& nu har rött
övergått till blått...
snyggt!
2015-10-02

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Härlig dikt med blå färg som stämningsskapare.
2015-10-01

  Nanna X
Jag älskar blått :-)
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg