Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Svarta Texten





Den svarta texten
var enklast att skriva.



* Jag skriver:



Jag har redan skrivit och läst den,
redan innan jag ens har gjort det.



Det räcker att se, att se med svarta pupiller



Då känner man havet inom sej
hur det ligger där öde



under de stjärnklara nätterna



och ropar efter sin älskade
där ute i Kosmos.


inom sej, ut i det oändliga, över tid och rum




Prosa av Lars Gullberg
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-01 09:16



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Universum inom oss. Fint beskrivet!
2015-10-02

  Nanna X
Svart på vitt... fin trikolor!
2015-10-01

  Nanna X
Svart på vitt... fin trikolor!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg