Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten till tomma intet

Vägen delas i mitten
Ljuset blänker starkt
Lamporna lyser som galna
driver fram en lustig glans
Att fly livets ondska
väger som mest i slutmålet
musiken .
den melankoliska dundrar i tunneln
ger liv åt en förbannad fltkt
en flykt skapad av den mänskliga synden




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-01 17:03



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En enastående dikt
om flykten från ondskan
och den mänskliga synden

2015-11-28

  RitaBrunner
Jag tror att många av dem är på flykt just nu upplever det du beskriver: att de flyr till tomma intet! Hur stark tro man än har så tvivlar man...
Jag gillar metaforen "vägen delas i mitten" Den talar sitt mångsidiga språk i det som sker...
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan