Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än jag trodde

 

 

Det verkar som att du betydde något särskilt.

 

För när jag tömde telefonen på bilder i dag, lät jag en vara kvar av dig. 

 

 

 




Fri vers av Jenny C
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-01 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny C