Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift i mig

Jag älskar er så mycket
Ni är så underbara
Ni är ett litet gift i mitt hjärta
Som har en sådan stark påverkan
Att ni finns för mig
Är absolut




Fri vers av Bervelius
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-01 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bervelius