Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla

Ett fall är aldrig för hårt
För fallet är alltid gränslöst
Ett fall gör aldrig för ont
Vänta bara på nästa fall
Det kommer vara det du endast tänker på
Och i nästa
Har du redan slutat tänka på det andra
I din rullande panik nu när det gör ont.

Vad är hopp om inte glädje.
Vad om inte glädje
Jo
Endast hopp




Fri vers av Bervelius
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-01 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bervelius