Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapeutiska gatan




Det är nu

solen brinner
precis nu

när himlen är svart


just nu när livet är
för stunden

Tar lampor över
och skapar

ett nöjesfält


bara för att veta att
ingenting spelar någon roll sen



Bara så länge tiden räcker till



och tills nuet kommer

tillbaka




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-02 00:24



Bookmark and Share


  i af apa
den har något
speciellt...!!
2015-10-02

  Katinka VIP
Gillar existentiella dikter. Bra!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg