Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N



Nu måste jag gå hem.

jag har aldrig varit så trött som nu.
Så vi ses, tja !! ja nu står jag

och väntar på tricken men den kommer för helvete aldrig

varför kommer den aldrig
tänker jag

och drunknar i hennes opalsvarta pupiller

där utanför mej själv




Prosa av Lars Gullberg
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-02 01:13



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Snyggt!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg