Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsmakning av ett ord

Ibland kommer man på sig med att smaka på ett ord.

Jag smakar just nu på ordet etablissemanget.

Ordet känns som att det är något som är upphissat eller uppallat eller något som står högt upp på en bräcklig byggnadsställning.

Är det inte märkligt vilka associationer man kan få när man börjar sniffa på ett ord !

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-02 09:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det bor nog en liten uppnosig
terriernäsa i Örnen också!
:)
2015-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Det gör jag ofta! Och de blir bara konstigare ju oftare man gör det.
2015-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om ordens inverkan!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP