Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En närståendes mentala status "inspirerade" till detta opus.


Still alive and kicking

Jag är nyligen utsläppt
efter en vecka tillsammans
med de andra vraken.
Diagnosen löd:
"Ännu en gång sålt mjölken
och sumpat stålarna".
Den här gången skippade de emellertid pillren,
sköt ut gummibåten över ett stilla vatten:
Ropade " Hej Hopp ! Vi önskar Dig God bättring".
men de menade egentligen ingenting.
Ingenting är också slutresultatet av mina
inre blödningar:
Saliv, sågspån eller sanitet ?
Ett är dock fullständigt klart.
- Jag är tillbaks efter en vecka i Inferno.
"Still alive and kicking".




Fri vers av Raul Ström
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-02 17:44



Bookmark and Share


  inka
En stark berättelse med enkla verktyg, Raul! Jag tycker om den!

2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Raul Ström
Raul Ström