Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonen och paddan

Dricker mej skvatt galen
Träffar svärfrun eller vad det heter.
Hon har som vanligt flottigt hår och dubbelhaka.
Vi hälsar inte.
Vi låtsas som vi aldrig öht sett någonting.
Låser upp min cykel.
Plötsligt är han som fyller 21 där.
Han bär ljuslila slips och kritvita skor.
På för övrigt svart
Vi är överens om att det varit ett helvete.
Vågar inte krama honom.
Nu känner jag ångest.
Mitt barn ju.
Tillsammans med en padda.
Giftig sådan.
Jag erkänner sen inom mig.
Jag trodde illa.
Som de där hat-meddelanden ni skickade.
Att din pappa plötsligt skrek.
Jag blev som i en skräckfilm.
Att du hatar mej.




Fri vers (Fri form) av Undrar
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-03 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar