Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyt

Fantasins blå vågor

håller mig flytande

och vid liv ...




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-03 10:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jaa!!
Känner igen mig i din text.
2015-10-03

  Ingrid Trolle
Ett bra gung i
de vågorna
2015-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Utan fantasi inget liv. Tänkvärda ord från dig.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP