Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD TALAR SANNING!

GUDS ANDE, SANNINGENS ANDE,

TALAR INTE ALLTID


DET VI MÄNNISKOR

VILL HÖRA:


MEN HAN TALAR ALLTID SANNING

OCH DET VI MÅSTE HÖRA,


FÖR ATT KUNNA RÄDDA

VÅR EVIGA SJÄL.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-03 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld