Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröm och bekräftelse

Det är inte lätt att vara jag
Att längta så efter beröm, kommentarer och bekräftelse
Att törsta så girigt att jag kan handla först och tänka sen
Jag kan ju bara inte stå emot denna varma bild
När denna människa
Med sitt inspirerade leende och skinande ögon
Öppnar munnen och andas ut luften
Som ger ljudet av denna glädjande energi
Som sprudlar över mig
Känns som siden som dras över mig
Jag tappar orden över hur jag ska tacka dig
Nu när hjärtat bara blommar
Och nektarn ut i blodet i hela kroppen
Glöder




Fri vers av Bervelius
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-03 12:00



Bookmark and Share


  Amari
Gillar!

Speciellt:

"Nu när hjärtat bara blommar
Och nektarn ut i blodet i hela kroppen
Glöder"
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bervelius