Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med handen full av tröst


Med handen full av tröst
närmar du dig mig
Du har lyckats höra min inre röst
den som tilltalar dig

Ej den som passerar mina spruckna läppar
såriga av strid
Strid mot orden som vill ut
men som sorteras bort, vill ju ha frid

Nu står du här med handen
utsträckt alldeles vid min kind
Du tittar på mig, viskar så ömt:
– Du, jag är inte döv, ej heller blind

– Låt mig ge dig min tröst
och låsa upp hjärtats grind








Fri vers av Amari
Läst 447 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-05 21:56



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Väldigt fint med den utsträckta handen som ger tröst. Fint
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbart slut på en bra text!
2015-10-06

  axveronika
ah
vilken medmänniska
du skriver lite klassiskt på ett bra sätt
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari