Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud har välsignat oss, med all den himmelska världens andliga välsignelser"


GUDS ANDLIGA, OMÄTLIGA RIKEDOMAR

GUDS ANDLIGA GULD, SILVER OCH ÄDELSTENAR

har bara en väg till Människorna

på jorden, och den går genom

Jesu lärjungar, i "Den

levande Gudens

församling".


OM DEN - AV NÅGON ANLEDNING -

SAKNAR DEM, SAKNAR OCKSÅ

MÄNNISKORNA I DERAS

OMGIVNING

DEM!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-04 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld