Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag har kommit för att de skall ha liv, och liv i överflöd".


JESU BUDSKAP

TILL ALLA MÄNNISKOR:

KOM TILL MIG


MED DIN

BÖRDA


SKALL JAG TA HAND OM DEN

OCH DIG, OCH GE DIG

FRID!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-04 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld