Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever i en sorgens och skammens tid

En fotbollsklack kan

sitta och skandera

"låt han dö"'

när en spelare

från motståndarlaget

just nickat in ett mål

och samtidigt

blivit skallad

och ligger

medvetslös

och illa däran

på marken

Vad har dessa

i "bollen"?

Och varför

tillåts de

stjäla kraft

ur fotbollens

egna kraftfält?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-04 15:43



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vad har dess i "bollen"?. Ja det kan man verkligen undra !
2015-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra konstaterande. Detta är ju inte klokt!
2015-10-04

  Larz Gustafsson VIP
DÅ är det ingen som snackar om fanatiker!
2015-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Må facklan brinna klart och tydligt!
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP