Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slow writing

Jag tror jag skall

börja tillämpa

Slow writing

genom att

använda mig av

Slow thinking

Istället för att

boosta upp allt

så ska jag

tagga ner

mina tankar

om det jag vill

säga

mellan a till ö

och mellan

fyra ögon




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-04 15:51



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Slow motion i tänkande inte någon du idé alls. Bra skriftat 1
2015-10-05

  Ingrid Trolle
Vi väntar med spänning
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP