Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talade aldrig om det

Vi talade aldrig om det
men vi båda kände det
som något slags telepatiskt språk
om det som gnager

Om det som gråter
river
skär
i oss

Skammen
smyger som passiv rök
under köksfläkten

Skulden
placerar oss på
mils avstånd

Vi talade aldrig om det
men vi både kände det
som ett språk vi ännu inte lärt oss
inför varandra




Fri vers (Fri form) av Vendelay
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-04 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vendelay
Vendelay