Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett första försök


SEX OCH BUS - limerick

En impotent man från Vånga

en kvinna i nät ville fånga

köpte lyx till byst och mus

leksak för sex och bus

och vips, kalsonger blev trånga




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 742 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-10-05 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Den var riktigt bra
2017-12-23

    Dan Myrbeck
Intressant krympningseffekt...
Inträngande studier välkomnas...
Kan ge Nobelpris...

BRA Limerick!
2015-10-06

  Lars Hedlin
Hi hi :) Den var bra! Gillas!
2015-10-06

  Poeten Salvador VIP
Perfekt limerick
2015-10-05

  Marianne Räf
HA,HA,HA, HA!!!! Jag skrattade gott !
Har nånn gök fått ett 'lyckligt Slut' en
endaste gång i universums historia??
Inte vad jag kan minnas ! Sexet å
kärlekarna är för dåligt! Systemet är
för skitkass! Jag får det inte bättre vad jag än gööööör!!!Känns så iaf! VAD
gör jag fel ? Alla vill göra mej olycklig!
Så tror de att majoriteten å Satan ska
raka hem Vinster på det !
2015-10-05

  Rise Little One
Man kan göra vad som helst för sin egen vision...på gott och ont

2015-10-05

    ej medlem längre
Den var kul!
2015-10-05

  M.Eta
Roligt!
2015-10-05

    ej medlem längre
Tycker jag du har lyckats jättebra ...
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP