Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tappade en timme idag...


Om tiden

 

 

 

 

 

hantera tiden

med försiktighet

så du inte tappar den,

med tiden

 

 

2015-10-04   22:48




Fri vers (Modernistisk dikt) av Minkki VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-04 21:49



Bookmark and Share


  Kozo
Så sant..
2015-10-06

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-10-06

  Björn Nilsson VIP
Snart ställer vi om till vintertid igen, och då får du ju en timme tillbaka!
2015-10-05

  Hanna Mari Wallin
få rader som omfattar livet

Bra1
2015-10-05

  walborg
Fin formulering som jag sparar!
2015-10-05

  Eva Langrath VIP
Finurligt om vikten av närvaro i tiden.
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP