Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKA VÄGVISARE!

ATT BEKÄMPA FALSKA

LÄROR, ÄR ATT

BEKÄMPA


FALSKA VÄGVISARE, SOM

FÖRVILLAR VÄGEN

HEM.

--

Paulus: "Om någon, om än vi själva eller en
ängel från himmelen, kommer och predikar
evangelium i strid mot vad vi förkunnat för er,
så vare han förbannad".

"Är det då människor, som jag söker att behaga,
eller är det Gud? Far jag efter att vara människor
till behag? Nej, om jag ville vara människor
till behag, så vore jag inte en Guds tjänare".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-05 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld