Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Helande Melodi

musik ger en själ till universum
och unikt ger dej färg när allt är tungt som sjutton

vingar till sinnet, en flygresa till fantasin
ilskan försvinner, vi enas och det nalkas frid

musik ger liv till allt, så allt blir varmt
andas in, känn din kraft

babylons frukt, ja låt oss elda allt
till den grad att det aldrig mer blir kallt

inget mer hat,
fantastiskt att se allt klart!

HELANDE MELODI....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-05 09:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ljuva toner, fint framförda!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl