Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnar mig/aukenen

kauniiseen kohtaamiseen
aukenen syleilyyn
jos kompastut hymyilyyn

ja rakkauden rouhuamiseen



Till ett vackert möte
öppnar jag min famn
om du faller för ett leende

och för kärlekens gnistor




Fri vers av Ritva
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-05 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva