Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkad

Jag är jätte påverkad, nästan full

Men inte på vodka utan på dina ord

Du har gjort mig så sjukt påverkad att jag nu ligger och spyr




Fri vers av pathetic duck
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-05 14:40



Bookmark and Share


  Zandor
ord och inga visor....
2016-03-24

    ej medlem längre
Ord e mäktigt! Älskar det.....skriva, läsa..etc.
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck