Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken från förra sommaren


det finns många saker som jag saknar med oss
en är att man slapp ligga ensamm om natten
en annan hur våra glödar rök med aska ovanför oss
men vad jag saknar messt
är alla dina underbara kyssar

ibland var de korta, stressiga, men du tog dig ändå tid
hur sen du än var, tog du tiden att kyssa mig lätt
ibland var de långa, lidelsefulla, fyllda med allt som
en flicka någonsin kan begära av någon hon älskar

men dem jag älskade messt, det var dem som
vi kunde undfly verkligheten med, som genom ett trollslag
vi rymde bort från allt, borrt från familjen, bässta kompisen
allting, och när vi var ensamma, möttes efterlängtat våra läppar

den kyssen jag minns bässt var den ifrån den kyliga natten
i det blå tältet, på ängen ovanför sjön. hur våra kroppar
trycktes mot varandras, och spänningen var så stor
och hur våra kyssar uttryckte allt vad vi kännde för varandra

vi var så kära, våra kyssar så dyrbara, var sekund tillsammans
var så mycket värd, mer än man kan föreställa sig, någonsin
och dina blickar till mig var så ljuva, och din hud så len,
jag gråter när jag tänker på hur lycklig jag var

nej, inte finns det någonting med dig som jag saknar
lika mycket som dina förbjudna kyssar, inte någonting
jag saknar inte sexet, jag saknar hur vi älskade, hur
din kärlek tog mig om igen och jorde mig lycklig

du tog mitt hjärta, min själ, mitt allt. du blev mitt allt
allt jag någonsin kunde drömma om
och din, din första äkta kyss
den är den enda äkta för mig

din kärlek
är din kyss

kärlek
kyss

bara du




Fri vers av Enygma
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-04-23 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enygma