Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer nog aldrig förstå...


varför kan jag inte förstå
at du inte vill ha mig

hur dina ord
inte längre är för mig?



varför älskar du mig inte längre
vad har jag jort för fel

hur kan du bara
låta bli att älska mig?



varför har du blivigt
så fruktansvärt kylig mot mig

kanske för att
det nu är jag som mälskar dig...




Fri vers av Enygma
Läst 562 gånger
Publicerad 2006-04-23 03:33



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
kanske har du rätt.. jag hade tänkt likadant. din känsla når hit och det känns inge bra.... det finns saker som man aldrig kommer förstå..
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Enygma