Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget av det du är idag

__________________________

Jag är Inget av det du är idag
Men vet du?
Det är just detta hos mig själv
som jag är allra mest STOLT över




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-06 01:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, klar, bra!
2015-11-14

  erkki
Stark beskrivning av frigörelse och integritet. Pondus!
2015-10-25

  ULJO
Vilken underbar insikt
2015-10-14

  Katinka VIP
Bra, heja dig!
2015-10-07

  Maria Sundelin VIP
En bra insikt
Kramar
2015-10-07

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra vännen :) kram
2015-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Och det har du all anledning att vara!
2015-10-06

    ej medlem längre
Att vara sig själv, just den man är...det är viktigt!
Då har man en egen grund att stå på.
Fin text!
2015-10-06

  Valter Örn VIP
På några få rader uttrycker texten en sund självkänsla och viljan av att inte behöva mäta sig med andra. Bra skriftat !
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP