Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöshet

Några sömntabletter och sen ska det väl gå
Ligger och tänker på allt möjligt
Somnar aldrig
Går upp och dricker lite juice
Sätter mig vid datorn men ingen är typ on-line
Jag sover inte
Det är jobbigt




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-06 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP