Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 4 6 8 motorväg

Tar paus mitt i livets
feta
sitter över grymma dealar och annat alltför
heta
men hoppar över hopplöshetsens helt
oheta
går ål in parallellt istället, typ
meta
båd' alfa och gamla
beta
On my way, er egen fåra får ni själva
uppleta









Bunden vers (Annat versmått) av Mats Edin VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-06 06:59



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Nobelt:)
2015-10-06

  Respons VIP
Det matsedinska språkbruket blomstrar!
2015-10-06

    ej medlem längre
gillar!
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP